top of page

Robin Wesselkamp

4c7e68e1-6d70-4a74-8ddd-741405a395d1.JPG

Functie:

  • Psychomotorisch therapeut 

Werkdagen: vrijdag

Doelgroep: kinderen en volwassenen

Telefoonnummer: 0622610476

Mailadres: robin@controlnow.nl

Mijn naam is Robin Wesselkamp en ik ben blij mijzelf voor te stellen als onderdeel van het team ControlNow.

Als geboren en getogen Hengeloër heb ik mijn interesse gevonden in het behandelen van kinderen, jongeren en volwassenen door middel van psychomotorische therapie. 

Ik ben afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle, waar ik de opleiding Psychomotorische therapie en Bewegingsagogie met succes heb afgerond. Mijn opleiding heeft een stevige basis gelegd in het begrijpen van de relatie tussen ons denken, voelen en handelen.

In de residentiële jeugdzorg heb ik mooie (leer)ervaringen opgedaan en mijzelf kunnen ontwikkelen. Ik heb gemerkt dat ik energie krijg van 'doen'. Door ik beweging te komen in een andere context dan de thuissituatie krijg je inzichten over je situatie en ontdek je nieuwe mogelijkheden. Voor mij maakt dat PMT een erg effectieve behandelmethode. Binnen mijn psychomotorische benadering staat het individu centraal. Ik pas mijn interventies aan op de behoeften en hulpvragen van de cliënt. Door het werken als psychomotorisch therapeut hoop ik niet alleen bij te dragen aan de bestaande problematiek, maar ook aan het ontwikkelen van gezonde handvatten om latere problematiek mogelijk te voorkomen. 

Ik geloof sterk in de kracht van het systeem. Door het systeem te betrekken als co-therapeut in de thuissituatie kunnen we samen de mogelijkheden binnen het systeem verkennen en de behandeling zo effectief mogelijk maken. 

bottom of page