top of page

Samenwerkingen

ControlNow vindt samenwerken met verschillende instanties en disciplines erg belangrijk. Hoe meer contact onderling, hoe beter de zorg. 

Er is dan ook veel tijd en aandacht uit gegaan naar het aangaan van samenwerkingen. Zo blijven de lijntjes voor u kort.

Wilt u zelf samenwerken met ControlNow? Schroom dan niet om contact op te nemen!

AT groep

AT groep zorg is een GGZ instelling in Enschede. ControlNow voert alle psychomotorische behandelingen uit voor zowel kinderen als volwassenen binnen deze GGZ instelling.

Carrière Vitaal

Carrière Vitaal is een reïntegratie bureau in Hengelo. ControlNow voert alle psychomotorische behandelingen uit voor Carrière Vitaal.

Kinderteam Tubbergen

ControlNow is onderdeel van het Kinderteam Tubbergen, dit is een team van specialisten binnen de ontwikkeling van het kind. We streven er naar zo efficiënt mogelijk te (be)handelen. Een advies aan de ouders en/of leerkracht kan soms al voldoende zijn om uw kind op het juiste spoor te zetten. Daarnaast staan wij voor transparantie en vinden samenwerking met ouders en alle betrokken partijen erg belangrijk.

Gemeenten

ControlNow heeft een contract met OZJT/samen 14. Het contract geldt voor de volgende 12 gemeenten:

Borne - Hengelo - Enschede - Dinkelland - Oldenzaal - Haaksbergen - Hellendoorn - Losser - Rijssen-Holten - Tubbergen - Twenterand - Wierden

POH-GGZ en huisartsen

Er is regelmatig contact en doorverwijzing vanuit de praktijkondersteunend hulpverleners GGZ en de huisartsen in de regio. Onderling contact is naar wens dan ook zeker mogelijk.

Fysiotherapie of GGZ praktijken

Er is regelmatig contact en onderlinge doorverwijzing met fysiotherapeuten of andere GGZ praktijken in de regio. Onderling contact is naar wens dan ook zeker mogelijk.

ControlNow is werkzaam binnen fysiotherapie praktijk Uniek in Tubbergen. Mocht u in de buurt van Tubbergen wonen dan bent u daar van harte welkom. Samen bundelen we onze krachten, mede met het Kinderteam, maar u kunt ook komen voor alleen psychomotorische therapie

Scholen

ControlNow heeft veel contact met intern begeleiders op basisscholen. Tevens is er (mocht de agenda/school het toelaten) mogelijkheid om te behandelen tijdens schooltijden in de gymzaal. Ook vallen observaties op scholen en groepslessen in overleg met school binnen de mogelijkheden.

bottom of page