top of page

Vacature psychomotorisch therapeut ZZP, 8 - 32 uur

 

Ben je een zelfstandig, enthousiast en doelgericht persoon, in het bezit van een PMT diploma en kun je ook goed samenwerken? Dan moet je deze vacature echt even lezen...!! 

 

De praktijk 

Als psychomotorisch therapeut behandel je zelfstandig cliënten en werk je met verschillende disciplines binnen de praktijk. De praktijk heeft een groot netwerk in Twente en werkt voor en samen met andere disciplines in de GGZ, binnen een reïntegratiebureau, voor de gemeente en andere instanties.

De hoofdlocatie van de praktijk zit in Borne, maar er wordt ook op scholen behandeld en er zijn ontwikkelingen om uit te bereiden naar andere plaatsen in de regio.
Aangezien de vraag naar o.a. psychomotorische therapie steeds groter wordt, ben je enorm van toegevoegde waarde. 

 

De functie 

Als een cliënt is aangemeld, wordt er in een kennismakingsgesprek beoordeeld of de leerdoelen passend zijn binnen de psychomotorische therapie. Je stelt een behandelplan op en voert deze individueel of in groepsverband uit in nauwe samenwerking met de cliënt en zijn/haar omgeving. Je behandelt op basis van leerdoelen en draagt zorg om deze voor de cliënt (zo goed mogelijk) te realiseren. De behandelingen zijn objectief en kwaliteitsgericht en zo ook jouw houding. Je zorgt voor het correct vastleggen van behandelgegevens volgens de gestelde eisen en gemaakte afspraken. Desgevraagd geef je informatie, instructie en advies aan cliënten, (wettelijke) vertegenwoordigers, medebehandelaars/begeleiders en andere betrokkenen. Een actieve bijdrage aan promotie van psychomotorische therapie binnen Twente wordt gewaardeerd. 

 

Wat breng je mee? 

 

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding psychomotorische therapie 

  • Je hebt affiniteit met zowel kinderen als volwassenen 

  • Je kunt zowel zelfstandig werken als samenwerken (multidisciplinair) 

  • Je bent in het bezit van eigen vervoer 

  • Je hebt gevoel voor humor en zorgt voor een positieve open sfeer 

 

Wat je krijgt 

 

  • Een leuke en veelzijdige baan voor minimaal 8 uur per week, uit te bouwen tot 32 uur per week

·       Een marktconform uurtarief 

  • Een overeenkomst voor onbepaalde tijd 

  • Gezelligheid, ruimte om te sparren en veel meer 

 

Enthousiast?


 

Stuur een gemotiveerde brief met je CV naar info@controlnow.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met Carlijn Wissink 06-47549635 

 

VOG

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure. 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld en niet verder op ingegaan. 

bottom of page