top of page

Marije Davidse

IMG_3634.jpg

Functie:

  • Weerbaarheidstrainer

  • Psychomotorisch therapeut i.o.

Werkdagen: Dinsdag, donderdag, vrijdag

Doelgroep: kinderen, jongvolwassenen,

gezinnen

Telefoonnummer: 0652431511

Mailadres: marije@controlnow.nl

Mijn naam is Marije Davidse. Ik woon samen met mijn gezin en hond in Hengelo.

Ik ben na de middelbare school gestart met de opleiding SPH, tegenwoordig Social Work. Binnen deze opleiding werd je enorm breed opgeleid. Ik was heel erg zoekende welk werkveld het beste bij mij aansloot. Ik heb nog een tijdje orthopedagogiek gestuurd in Utrecht, maar na 2 jaar kwam ik erachter dat ik meer iemand ben die met de spreekwoordelijke voeten in de klei wil blijven staan. Echt contact houden met mensen, dat is meer voor mij weggelegd.

 

Binnen de zorg heb ik gewerkt in de residentiele sector, ambulante hulpverlening en in het jongerewerk. Ik heb vooral in de laatste functie enorm genoten van alle jeugd die ik tegenkwam in de wijken van Enschede. Tijdens deze functie heb ik me altijd beziggehouden met bewegen. Sporten hoeft niet altijd te betekenen dat je hoeft te presteren. Bewegen is zoveel meer! Daardoor ben ik eens gaan kijken of er een opleiding was, wat bij mijn interesses aansloot. Zo kwam ik in aanraking met het vak PMT. Bewegen en hulpverlening is voor mij de ideale combinatie. Door simpel ogende oefeningen, krijg je een hele andere kijk op de dagelijkse dingen waar je tegenaan loopt.

 

Mijn expertise ligt op het gebied van kinderen en jeugd. Loverboysproblematiek en alles op gebied van weerbaarheid zijn de gebieden waar ik mij het meeste thuis voel. Samen kijken hoe je je kwaliteiten kunt inzetten in de dingen waar je dagelijks tegenaan loopt. We kunnen allemaal leren van elkaar en iedereen beschikt over kwaliteiten. Samen ontdekken we waar jij je het fijnste bij voelt! Jij hebt de regie, jij bepaalt!

Binnen de PMT wil ik me niet alleen richten op de individuele behandelingen, maar juist het ervaren en leren in een klein groepje is een pre. Zo kun je oefenen in de zaal met verschillende leeftijdsgenootjes, samen is vaak nog leuker! Natuurlijk moet het wel aansluiten bij de hulpvraag en wens en eerst samen 1 op 1 oefenen is vaak de eerste stap!

bottom of page