top of page

Saskia Mekking

IMG_0089.HEIC

Functie:

  • Lifecoach 

  • Toegepast psychologe i.o.

Werkdagen: maandag, woensdag, donderdagochtend 

Doelgroep: volwassenen

Telefoonnummer: 0647549635

Mailadres: saskia@controlnow.nl

Mijn naam is Saskia Mekking en ik woon in Borne. In 2019 heb ik mijn opleiding tot lifecoach afgerond en ben ik direct aan de slag gegaan. Na anderhalf jaar praktijkervaring besloot ik in 2021 de bachelor opleiding toegepaste psychologie te volgen om meer begrip te krijgen van het menselijk gedrag. Hierdoor begrijp ik niet alleen beter waarom mensen doen wat ze doen, maar heeft het mij ook praktische tools gegeven om anderen te helpen bij het ontdekken van zichzelf en het bereiken van hun doelen.

Als lifecoach help ik je bij het beter afstemmen van belangrijke levensgebieden zoals relaties, werk, familie en persoonlijkheid. Ik geloof in een benadering waarbij alle aspecten van jouw leven een rol spelen, zoals relaties, werk, familie, financiën, persoonlijkheid en geloof. Samen onderzoeken we wat echt belangrijk voor jou is en wat jou gelukkig maakt. We verkennen jouw talenten en sterke punten en vinden manieren om deze optimaal te benutten in alle aspecten van je leven. 

Wil je meer balans, voldoening en welzijn in je leven ervaren? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik help je graag bij het vinden van manieren om jouw leven betekenisvol in te richten.

bottom of page