top of page

Nienke Kleinsman

Foto Nienke.jpg

Functie:

  • Toegepast psychologe

Werkdagen: Maandag, vrijdag

Doelgroep: jongvolwassenen, volwassenen, gezinnen

Telefoonnummer: 0620274537

Mailadres: nienke@controlnow.nl

Mijn naam is Nienke Kleinsman en ik ben woonachtig in Markvelde, een kleine buurtschap rondom Diepenheim. Van jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd in de mens, wat drijft iemand en hoe komt het dat mensen doen zoals ze doen. Ik ben gedreven, spontaan, enthousiast en sportief waarbij ik heb geschaatst op hoog niveau. Door het schaatsen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over mijzelf als persoon en hoe om te gaan met hoogte- en dieptepunten. Het sportieve in mij was ook de reden om de opleiding PMT te starten. Echter bleek dat dit in combinatie met topsport niet helemaal passend en ben ik gestart met de opleiding Toegepaste Psychologie die ik met succes heb afgerond.

 

Tijdens het afstuderen ben ik aan werk gegaan als ambulant hulpverlener waarbij ik opvoedondersteuning gaf, individuele begeleiding en ouder-kind gesprekken voerde. Na een tijd als ambulant hulpverlener gewerkt te hebben was ik toe aan een andere stap en ben ik begonnen als RMC-trajectbegeleider voor de Gemeente Almelo. Als trajectbegeleider heb ik contact met jongeren tussen de 18 en 27 jaar die gestopt zijn met school en zoekende zijn naar een vervolg. Hierbij ondersteun ik jongeren door te kijken naar andere opleidingsopties, het zoeken naar werk of het verwijzen naar passende hulpverlening, wanneer dit aan de orde is.

 

Naast mijn werk als trajectbegeleider is mijn interesse in diepgaande gesprekken en behandeling gebleven waarna ik ben gestart bij Control Now als Toegepast Psycholoog. Ik ben ervan overtuigt dat ieder mens zijn of haar best doet, goede intenties heeft met de kennis die hij of zij op dat moment heeft. Wanneer iemand wil veranderen kan het nodig zijn meer kennis te vergaren over hoe dit vorm te geven, waarna je inzicht krijgt in hoe het ook anders kan. Wat ik erg belangrijk vind is dat mensen zich op zijn of haar gemak voelen om situaties bespreekbaar te maken. Door gesprekvoering hoop ik dat u zelf inzichten krijgt in uw situatie en wat u zou kunnen doen om verandering aan te brengen. Ik zal naast u proberen te staan, waarbij u natuurlijk diegene bent die situaties in uw leven kan gaan veranderen. Ik kijk ernaar uit om u verder te helpen in ontwikkeling.

bottom of page