top of page

Getty Wagenmans

Foto ControlNow[96]_edited.jpg

Functie:

  • Psychomotorisch therapeut 

Werkdagen: maandag middag

Doelgroep: volwassenen

Telefoonnummer: 0645420405

Mailadres: getty@controlnow.nl

Mijn naam is Getty Wagenmans, ben 41 jaren jong. Woonachtig, samen met mijn partner en 2 kinderen, rondom Almelo. 

  

Sinds 2005 ben ik afgestuurd als psychomotorisch therapeut aan de CALO Windesheim te Zwolle. Sinds oktober ben ik verbonden, naast mijn huidige baan, aan ControlNow. Ik heb inmiddels 18 jaar werkervaring opgedaan binnen de jeugdzorg, psychiatrie, dubbeldiagnose en niet aangeboren hersenletsel. Daarnaast heb ik de behandelsetting voor mensen met niet aangeboren hersenletsel opgezet en vorm gegeven.  Dit alles heeft mij gevormd tot de ervaren therapeut die ik nu ben.  

  

Wat maakt mijn vak zo mooi? Het laten ervaren van dingen i.p.v. heel veel praten, het inzichtelijk maken van gedrag wat niet zo helpend is, mensen verrassen met wat een simpele oefenvorm inzichten kan geven. 

En hoe fijn is dat je dan alternatief gedrag kunt uitproberen, oefenen en leren beheersen en dan samen te kijken hoe te te passen in jouw privé situatie.  

  

De kracht van PMT laat zich het mooiste zien als mensen aan het einde van het behandeltraject een oefenvorm kunnen benoemen die indruk heeft gemaakt en inzichten heeft gegeven. Deze oefenvorm wil ik graag samen met jou ontdekken!   

bottom of page